AK INTERNATIONAL d.o.o. NASLOV: Savlje 89, 1000 Ljubljana TEL: 01 563 15 31FAX: 01 563 15 32 E-MAIL: info@ak-int.si

Zimski vrt – steklena streha ali le zasteklitev sten


Kakšen zimski vrt želite?

Si želite zimski vrt in vas zanima, kakšnega si lahko izberete? Vas zanima, koliko znaša za zimski vrt cena? Možnosti je mnogo, saj je lahko na njem steklena streha, lahko pa je zasteklitev le namesto stene in je pokrit z navadno kritino. Če se zanimate za zasteklitev balkona, je redko možna steklena streha, za zasteklitev atrija pa je steklena streha tudi ena od možnosti. Prednost, ki prinaša steklena streha, je več sonca, ki osvetli vaš zimski vrt. Tudi pozimi steklena streha ni težava, saj jo toplota ogreva in zimski vrt ni zasnežen in temen. Kaj pa vrednost investicije za takšen zimski vrt? Cena je odvisna od velikosti in materialov, ki jih izberete.

Zimski vrt – izdelani zimski vrtovi – zimski vrtovi cenik

Vas mikajo zimski vrtovi – cenik lahko dobite, če stopite v kontakt z nami. Preko e-pošte vam pošljemo cenik za zimski vrt. Ker je izdelava popolnoma individualna, potrebujete cenik za zimski vrt, ki je izdelan posebej glede na vaše mere. Možnosti izbora materialov za izdelavo vrta so mnoge zaradi tega je šele ob izdelanem načrtu za zimski vrt cena znana. Na stene lahko po potrebi namestimo tudi senčila. Z obiskom salona imate možnost spoznati in videti že izdelane projekte in njihove cene in tako dobite občutek o naši kvaliteti in ekipi, ki skrbi za dobro ime našega podjetja.

Zimski vrt: izdelava, zasteklitev balkona in steklena streha

Ko naročite zimski vrt, izdelava najprej poteka v naši proizvodnji, nato pa se izdelava za vaš naročen zimski vrt preseli na vašo lokacijo. Če vam postavljamo zimski vrt na balkonu, je prva na vrsti konstrukcija za zasteklitev balkona in nato se po potrebi postavi še konstrukcija za streho. Izbrana steklena streha zahteva izdelavo konstrukcija za strešno zasteklitev, v primeru, da se streha ne postavi, pa se naredi zasteklitev sten. Steklena streha se lahko zamenja tudi z navadno kritino. Za večerno zasenčitev ali senco pred močnim soncem si omislite senčila iz naše ponudbe!

Zimski vrt, zasteklitev in steklena streha podrobneje: